Információ

Bejelentkezés

Pszichológussal való találkozáshoz időpont egyeztetése szükséges, melyet megtehet e-mailben vagy telefonon hétköznapokon 8:00-20:00 között. Abban az esetben, ha kliens van nálam, nem veszem fel a telefont, később visszahívom.
Kérem, hogy bejelentkezéskor röviden ismertesse, hogy milyen probléma megoldása érdekében keres segítséget. A pszichológiai konzultáció időpontja várhatóan bejelentkezéstől számítva 1 héten belül várható, amennyiben van szabad kapacitásom.

A COVID-19-es járványhelyzetet követően jelenleg az ülések személyesen zajlanak, de van mód online konzultáció kérésére. 

Időpont lemondás

A megbeszélt időpontot minimum 1 héttel előbb ingyenesen lemondhatja. Amennyiben 1 héten belül mondja le az ülést vagy nem jelenik meg, úgy a kimaradt alkalom díját meg kell térítenie.

Árak

Egyéni felnőtt pszichoterápia: 15.000 Ft/50 perc

Időtartam

Egy ülés időtartama 50 percig tart heti rendszerességgel. Késés esetén is a megbeszélt időpont végén fejezzük be az alkalmat.
Az ülések össz-száma függ a módszertől és a témától, így néhány alkalomtól kezdve pár hónapig terjedhet, melyről a folyamat elején közösen döntünk.

Terápiás keret

A terápiás keret biztonságot és kiszámíthatóságot biztosít. Megbeszélésük a második vagy harmadik alkalom végén történik.

A terápiás keret elemei:
  • Cél, várható időtartam.
  • Ügyfél teendői, munkamódja, otthoni feladatai.
  • A pszichológus tennivalói.
  • A terápia munkamódszere.
  • A téri és idői körülmények: helyszínek, ülések száma, ülések gyakorisága.
  • Az időpont lemondásának keretei, fizetés módja.
  • Titoktartás: Minden a rendelőben elhangzó információ az orvosi titoktartás hatálya alá esik.
Az első találkozás a pszichológussal

Az előzetesen egyeztetett időpontban megbeszéljük a problémát, amivel kapcsolatban segítséget szeretne kérni, majd a következő két-három alkalom során még részletesebben körbejárjuk a témát az együttműködés céljának és kereteinek meghatározásához.
Érdemes előre átgondolnia, hogy miért keres segítséget, mit vár a folyamattól és mit szeretne elérni.
Fontos, hogy bár a pszichológus, mint szakember van jelen, mégis mindenki a saját maga legjobb ismerője, szakértője, így alapvetően egy partneri viszonyról van szó. A pszichológus kísérő a folyamatban, aki támogatja, előmozdítja a változást, de a tényleges lépéseket az ügyfélnek kell megtennie.

Várom szeretettel!